Lokacija

Smerinje 11, 4280 Kranjska Gora

Lačni Kekec je odlična lokacija za pogostitev skupin. Če se odločite za praznovanje rojstnega dne, bomo z veseljem upoštevali vaše želje. S prijatelji lahko organizirate piknik, ali pa se s sodelavci k nam odpravite na pogostitev ob ognju. V Lačnem Kekecu smo posebej ponosni na že tradicionalno silvestrovanje. Na silvesterski večer lahko prostor v Lačnem Kekcu najamete samo za vas!
Kontaktirajte nas.

Skupinske pogostitve

Poletni program

V objemu zelene narave

Ob Okrepčevalnici Lačni Kekec se nahaja veliko travnatih površin, kjer lahko organiziramo mini nogometni ali badminton turnir. Za vas lahko pripravimo različne zabavne dejavnosti. Naj bo to košenje trave, kuharski dvoboji ali pa različne športne igre. Več utrinkov si lahko ogledate TUKAJ.

skupne in teambuilding

Zimski program

Zimska pravljica

Pozimi lahko pogostitev združite s smučanjem po smučiščih Kranjske Gore. Za tiste, ki so željni zabave, je odlična kombinacija tekmovanja na veleslalomski progi v Snežnem parku Kranjska Gora in pogostitve v Lačnem Kekcu. Zvečer se v soju luči lahko odpravite na krajši romantični sprehod do jezera Jasna in nazaj. Več utrinkov si lahko ogledate TUKAJ.

Close
Go top