Lokacija

Smerinje 11, 4280 Kranjska Gora

Kranjska Gora s svojo razgibano okolico nudi raj za športne aktivnosti v naravi. Skozi vse leto je na voljo tudi pester program športnih in kulturnih prireditev. Med številnimi aktivnostmi lahko vsakdo najde kakšno zase in se odpravi na enodnevni izlet ali si privošči daljši oddih v objemu gora. Med tem se lahko kadarkoli oglasite pri nas v Okrepčevalnici Lačni Kekec, kjer vas bomo z veseljem pogostili.

Poletne aktivnosti Kranjska Gora

Poletne aktivnosti v Kranjski Gori

Poletna doživetja

KOLESARJENJE, POHODNIŠTVO, KEKČEVA DEŽELA, BIKE PARK, NORDIJSKI CENTER PLANICA, JADRALNO PADALSTVO, ZIPLINE, JEZERO JASNA, PRELAZ VRŠIČ, POLETNO SANKANJE PO NAJDALJŠI PROGI V SLOVENIJI, IZVIR SAVE DOLINKE ZELENCI, FERATE NAD MOJSTRANO IN GOZDOM MARTULJKOM, PLANINSKI MUZEJ V MOJSTRANI, WELLNESS, CASINO, TRIM STEZA, FILMSKI FESTIVAL, GONY PONY, TEK NA VRŠIČ, ZBOR MOTORISTOV.

Šola smučanja Kekec

Zimske aktivnosti v Kranjski Gori

Zimske radosti

SMUČANJE, ŠOLA SMUČANJA KEKEC, VELESLALOMSKA PROGA IN VOŽNJE NA ČAS, SANKANJE, TEK NA SMUČEH, KRPLJANJE, POHODNIŠTVO, TURNO SMUČANJE, ALPINIZEM, SVETOVNI POKAL V ALPSKEM SKUČANJU, FINALE SVETOVNEGA POKALA V SMUČARSKIH POLETIH V PLANICI, SINDIKALNA SMUČARSKA TEKMOVANJA, SILVESTROVANJE NA PROSTEM.

Close
Go top