Lokacija

Smerinje 11, 4280 Kranjska Gora

Okrepčevalnica Lačni Kekec je zaradi svoje lokacije v objemu narave idealno mesto za izvedbo teambuilding programov. V okolici je veliko travnatih površin za izvedbo različnih iger in zabavnih tekmovanj na prostem tako v poletnem, kot tudi v zimskem času. Izbirate lahko med različnimi programi. V kolikor želite, lahko posebej za vas pripravimo program po vaših željah. Kontaktirajte nas.

Poletni teambuilding v Kranjski Gori

POLETNI PROGRAM

Kuharski dvoboj ali Najdi Kekca

V toplejših poletnih mesecih organiziramo zanimiv aktiven program z naslovom NAJDI KEKCA. Skupine preko različnih nalog spoznavajo skrite kotičke Kranjske Gore, na koncu pa morda tudi najdejo Kekca. Za tiste manj športno aktivne, ali pa večje ljubitelje kuhanja, imamo na voljo KUHARSKI TEAMBUILDING. Tu skupine tekmujejo v pripravi različnih jedi, na koncu pa uživajo ob okušanju svojih stvaritev.

Lahko izbirate tudi med različnimi programi, ki vključujejo KOLESARJENJE, ZIP LINE, POLETNO SANJKANJE PO NAJDALJŠI PROGI V SLOVENIJI, POHOD V TAMAR in GOLF.

KATALOG PROGRAMOV


Veleslalom proga, Kranjska Gora

ZIMSKI PROGRAM

Po belih strminah

V zimskih mesecih, ko naša pobočja pokriva sneg priporočamo SMUČARSKI TEAMBUILDING. Skupine se med seboj pomerijo v smučanju po veleslalomski progi v Snežnem parku Kranjska Gora, ki se nahaja v neposredni bližini Okrepčevalnice Lačni Kekec. Tekmovanja so zasnovana tako, da je v prvi vrsti zabava in šele nato rezultat. Priljubljena je tudi ZIMSKA OLIMPIJADA ZABAVNIH ŠPORTOV ter kombinacije programov s KRPLJANJEM, SANJKANJEM in TEKOM NA SMUČEH.

KATALOG PROGRAMOV

Close
Go top