Lokacija

Smerinje 11, 4280 Kranjska Gora

Okrepčevalnica Lačni Kekec je idealna lokacija za pogostitev zaključenih družb. V poletnih mesecih vas pogostimo na sončni terasi ali pa v objemu zelenja, na našem vrtu, ob večerih pa se boste lahko pogreli ob toplem kurišču. S prijatelji lahko organizirate praznovanja, s sodelavci pa se k nam odpravite na simpatičen gorski teambuilding, kjer boste tekmovali v kuhanju, športnih igrah ali pa boste iskali skritega Kekca. Še posebej ponosni smo na sedaj že tradicionalno Kekčevo silvestrovanje.

Kontaktirajte nas.

Skupinske pogostitve

Poletni program

V objemu zelene narave

Ob Okrepčevalnici Lačni Kekec se nahaja veliko travnatih površin, kjer lahko organiziramo mini nogometni ali badminton turnir. Za vas lahko pripravimo različne zabavne dejavnosti. Naj bo to košenje trave, kuharski dvoboji ali pa različne športne igre. Z našimi prijatelji v kolesarske centru Bike Kekec se lahko odpravite tudi na vodene kolesarske izlete ali pa si izposodite električno kolo. Več utrinkov si lahko ogledate TUKAJ.

skupne in teambuilding

Zimski program

Zimska pravljica

Pozimi lahko pogostitev združite s smučanjem po smučiščih Kranjske Gore. Za tiste, ki so željni zabave, je odlična kombinacija tekmovanja na veleslalomski progi v Snežnem parku Kranjska Gora in pogostitve v Lačnem Kekcu. Zvečer se v soju luči lahko odpravite na krajši romantični sprehod do jezera Jasna in nazaj. Več utrinkov si lahko ogledate TUKAJ.

Close
Go top